Veibeskrivelse

Slik kommer du til Forskningsparken i Oslo, adresse Gaustadalléen 21, 0349 Oslo:

Med kollektivtransport: T-banens linje 4 eller 5. Gå av på Forskningsparken stasjon. Følg skiltet gangsti til Forskningsparkens hovedinngang. Med bytrikken linje 17 eller 18, gå av på trikkestopp Forskningsparken og følg skiltet gangsti til Forskningsparken. Med flybussen; stoppested Gaustad, derfra er det 10 min å gå.

 

Med bil: Fra Ringveien, ta av og følg skilt mot Rikshospitalet. Deretter følger du skilt til Forskningsparken. Innkjøring er fra Gaustadalléen, og du fortsetter ned rundt bygget til innkjøring P-hus. Merk at det første P-huset tilhører besøkende til UiO, for Forskningsparkens P-hus følg veien videre ca 100m.

 

Forskningsparken har gjesteparkering i P-huset. Funksjonshemmede: Parker i P-husets U1 og følg skilt for varelevering (heis).

Gå til kartet i Google Maps

 

Åpningstider

Åpningstider:
Mandag - Fredag:

07:30 - 17:00

 

Helger/helligdager:

stengt

 

Oslo Science Park is closed for walk-in visitors until further notice.

 

Sign up to our Newsletter

Sign up to our Newsletter

Se Forskningsparkens møtelokaler

Våre møtelokaler

Forskningsparken P-hus

Vi har gratis sykkelparkering for alle leietakere både utenfor hovedinngangen og i et låst bur under broen til Blinder'n. I tillegg har vi betalt sykkelparkering innendørs.

Sykkelparkering

Vi har gratis sykkelparkering for alle leietakere både utenfor hovedinngangen og i et låst bur under broen til Blinder'n. I tillegg har vi betalt innendørs sykkelparkering i parkeringshuset.