Cutting Edge Festival

Cutting Edge Festival 2019 - Alt.Future

Cutting Edge festivalen har på kort tid etablert seg som en festival som teknologinteresserte valfarter til for å få med seg de nyeste trendene globalt, og samlet i fjor over 1000 mennesker. Dgitaliseringsminister Nikolai Astrup åpner festivalen, og årets konferansier er Andreas Wahl, kjent fra NRK programmene «Med livet som innsats» og «Folkeopplysningen».

Les mer

Cutting Edgefestivalen 2018 hadde 1000 besøkende. Utstillere og foredrag med verktøy for fremtidens nærignsliv. Det ble bioprinting, ny romfart, roboter, fremtidens transport, debatter, utstillinger og mye mye mer (Foto: Astrid B Lund, Forskningsparken).

Cutting Edge Festival 2018 - Toolbox for Future Business

Cutting Edge-festivalen 2018 hadde 1000 besøkende, 51 utstillere og program med verktøy for fremtidens næringsliv. Bioprinting, ny romfart, roboter, fremtidens transport, droner i helsevesenet, debatter, utstillinger og mye mye mer (Foto: Oslo Innovation Week).

Les mer

Kunstig kjøtt, førerløse biler, helseteknologi og hjerneforskning, utenpåskjelett, fremtidsmat, roboter og batteriteknologi var litt av det som ble presentert (Foto: alex assensi)

Cutting Edge Festival 2017 - Future; You - Society - Planet

Kunstig kjøtt, førerløse biler, helseteknologi og hjerneforskning, utenpåskjelett, fremtidsmat, roboter og batteriteknologi var litt av det som ble presentert på den 5. Cutting Edge-festivalen i Forskningsparken i Oslo. 

Les mer

Statsminister Erna Solberg åpnet Cutting Edge-festivalen 18. oktober 2016 i Forskningsparken (Foto: Alex Asensi)

Cutting Edge Festival 2016 - Re-Designing Society

Tirsdag 18. oktober var det Cutting Edge-festival i Forskningsparken, og de mer enn 1400 besøkende opplevde ny teknologi, produkter og tjenester som vil med stor sannsynlighet prege både næringsliv og dagligliv i relativt nær fremtid. 

Les mer

Livlig på Cutting Edge Festivalen 2015 (FOTO: Ørjan Kvalheim)

Cutting Edge Festival 2015

Norske forskere er i verdensklasse! Cutting Edge-festivalen i Forskningsparken i Oslo 14. oktober fikk 500 festivaldeltakere oppleve banebrytende nyheter på hjerneforskning, romteknologi, energi, helse.

Les mer

Bilde av to øyne over Cutting Edge-logo

Cutting Edge Festival 2014

Torsdag 16. oktober fylles Forskningsparken av banebrytende forskere og representanter fra våre mest spennende startups på konferansen «Cutting Edge».

Les mer