Fordeler

Conference Center

WELCOME TO THE OSLO SCIENCE PARK CONFERENCE CENTER


Find inspiration in our innovative and creative setting.

Hundreds of entrepreneurs, students, researchers and investors come to the Oslo Science Park every day. They attend formal meetings or network in our elegant lounge with city views.

 

Everyone is welcome to hold a conference or meeting here. We are happy to help you organize your meeting.


Oslo Science Park Conference Centre has 25 different meeting rooms, ranging from small meeting rooms and a 44-seat cinema to an auditorium with room for 150 participants.

Read more

Parkering

Alle er velkomne til å parkere i Forskningsparkens P-hus, som har ca. 200 innendørs p-plasser med heis og trapp til hovedinngang og service desk.

Read more

Service Desk

Dagens første smil!
Betjent Service Desk med gjestemottak, taxibestilling, posthåndtering og andre servicetjenester.

Read more

Sykkel

Vi har gratis sykkelparkering for alle leietakere både utenfor hovedinngangen og i et låst bur under broen til Blindern. I tillegg har vi betalt innendørs sykkelparkering i parkeringshuset. 

Read more

To kantiner

Forskningsparkens hyggelige kantiner tilbyr hver dag sunn og variert lunsj og velsmakende møtemat. Salatbar, hjemmelagede supper og varmrett hver dag i tillegg til brød, pålegg og en rikholdig møtematmeny.  Sjekk våre fristende konferansepakker

Parken Bakeri

Parken Bakeri brenner egne kaffebønner, og tilbyr fristende kaker og gode blingser av lokale råvarer. 

Vaktmester

I Forskningsparken har vi vaktmester som bidrar til velfungerende og ryddig bygg og uteområde. Vaktmester kan bestilles for tjenester med flytting, montering av møbler og lignende.

Forskningsparken har innleid renholdstjenester fra TOMA.

Renhold

Forskningsparken har innleid renholdstjenester fra TOMA. Inkludert i husleien utføres det renhold inne på den enkelte leietakers område en gang pr uke.

Forskningsparken Montessori

Forskningsparken Montessori

Forskningsparken Montessori ligger et steinkast unna, og er opprettet spesielt for familier som har sin arbeidsplass i Forskningsparken. Både fagpersonalet og lokalene støtter opp under Maria Montessoris filosofi og pedagogikk.

Read more

Professional Events

Social Events

Hyggelig og populært sted å avslutte uken i Forskningsparken

Fredagspub

Hver fredag er det folk, musikk, italiensk pizza og hyggelig stemning i Parken Bakeri. Her kan du avrunde arbeidsuken med kolleger, og kanskje bli kjent med noen nye. 

Sykler du til jobb om vinteren? 

Vi har installert en sykkelvask i parkeringshuset slik at du kan vaske sykkelen ren for salt før jobb.

Sykkelvask

Sykler du til jobb om vinteren? 

Vi har installert en sykkelvask i parkeringshuset slik at du kan vaske sykkelen ren for salt før jobb.

Alle som er leietakere i Forskningsparken har en posthylle til disposisjon

Posttjeneste

Alle med leiekontrakt i Forskningsparken har en posthylle til disposisjon.
Post fordeles i posthyller til kl. 11.30 Utgående post leveres i resepsjonen innen kl. 14.00. Post frankeres og leietaker mottar faktura for frankering.

I Forskningsparken har vi tre garderober som alle leietakere kan benytte seg av. I tillegg finnes skap med hengelåsfeste tilgjengelig.

Garderober

I Forskningsparken har vi tre garderober som alle leietakere kan benytte seg av. I tillegg finnes skap med hengelåsfeste tilgjengelig. 

Hvit Snipp renseri henter tøy til rens hver tirsdag og fredag

Renseri

Lever ditt tøy til rens i resepsjonen tirsdag og hent det påfølgende fredag. Faktura får du i posten.

Forskningsparken har en avtale med Studentidretten som gir redusert pris på trening.

Rabatt på SIO Athletica

Forskningsparken har en avtale med Studentidretten som gir redusert pris på trening. Den innebærer at leietakere i Forskningsparken kan kjøpe medlemskap i Studentidretten til redusert pris.

Rabatt på Thon Hotels

Rabatt på Thon Hotels

Alle leietakere med arbeidsplass i Forskningsparken har tilgang hotellavtalen vi har med Thon Hotels og First Hotels. Avtalen gir bl.a. 15% Thon Hotel Ullevaal Stadion i Oslo.

S:Mart Mini Canteen

StartupLab member, S:Mart, is now offering their app-based micromarket to the Oslo Science Park community. Grab a snack from the S:mart fridges located in the common area of Oslo Science Park. Open 24/7.

 

  • Download the app S:mart Minikantine from Google Play Store or Apple App Store
  • Insert 4 digit fridge pin
  • Choose your snack of choice
  • Pay with Vipps or Credit Card

 

Read more

To elbiler står tilgjengelig til utleie utenfor Forskningsparken om du har behov for å å komme deg rundt i jobbsammenheng

Hyre Bildelingsplattform

Hyre tilbyr enkel bildeling i Forskningsparken etter et samarbeid med StartupLab sitt MobilityLab-program og ladeselskapet Meshcrafts.

To elbiler står tilgjengelig til utleie utenfor Forskningsparken om du har behov for å å komme deg rundt i jobbsammenheng, enten du skal i et møte utenfor byen eller trenger å plukke opp varer til kontoret.

 

Read more

Community Network