Bylarm Interactive

Bylarm Interactive vil ta pulsen på den nordiske techscenen for underholdnings- og forbrukerteknologi. Konferansen blir del av By:Larm 26.02 - 01.03.2014 og StartupLab er medarrangør med Nordic Technology Entrepreneurship - Nordic startups

- Startup miljøene i Oslo, Norge og Skandinavia rocker, og vi gleder oss til å være med og lage en fantastisk festival for gründere på by:Larm 2014!  sier Tor Bækkelund, daglig leder i StartupLab. Apper, sosiale medier, streaming, e-handel på web og mobil, nye digitale forretningsmodeller –  Vi ser en enorm kilde til nyskaping og vekst i alt dette som man populært kaller tech. Musikkbransjen er en av sektorene som leder an i denne utviklingen, og by:Larm Interactive er et intuitivt riktig nytt festivalkonsept som vil favne alt dette på en glimrende måte.

- by:Larm har gjennom mange år utviklet en fantastisk arena der man kan se de beste up-and-coming band i Skandinavia. Det er utrolig spennende at festivalen nå også vil bli en arena der man kan komme og se Skandinavias hotteste startups. Dette kommer til å bli utrolig bra. Det skal vi sørge for! sier Marius Øgaard, eventansvarlig i Oslotech.

by:Larm Interactive vil foregå i Oslo kongressenter på Youngstorget, og billettene blir snart tilgjengelige. Sett av 26.02 - 01.03.2014 

Se artikkel om festivalen i Finansavisen 18.12.2013:Finansavisen 18.12.2013; artikkel om by:Larm Interactive

 Her er de ansvarlige fra arrangørene samlet i StartupLab i Forskningsparken: 

StartupLab går inn som medarrangør av ByLarm

Fra v.: Peter Eikeland, by:Larm, Marius Øgaard, Oslotech. Øystein Ronander, by:Larm og Tor Bækkelund, StartupLab.  (FOTO: Oslotech AS) 

Startuplab

- Norways largest tech-incubator and early-stage investor supporting technology startups.

Read more