Du er her: : 

Møtelokaler

FLAMMA, VIDEOMØTEROM

Videomøterom

Plass til 8 personer

Ny videoløsning i møterom Flamma. Med dagens utstyr er opplevelsen nesten som å være i fysisk tilstede! Løsningen som leies ut kan brukes mot mange ulike teknologier bla. SIP, H323, Lync, Skype for Business, Skype, Audio, WebRTC etc. Kontakt oss for booking.

Auditoriet Forum - 130/150 personer

Gratis trådløst nett
Moderne audiovisuelt utstyr, whiteboard, projektor, DVD, stasjonær PC, filmlerret, lyd-anlegg, teleslynge m.m

Forum rommer 130 personer, med ekstrastoler 150 personer. 236 kvm.

Høy kvalitet på lys, lyd og audiovisuelt utstyr. Forum passer godt til konferanser, informasjonsmøter, disputas, produktlansering, kick-off eller lignende. 
Utenfor Forum er glasshallen med eget mingle- og pauseareal som også kan også brukes til utstilling. Nærliggende mindre møteom kan brukes til parallellsesjoner eller som grupperom. 

Når du reserverer Forum har du tilgang til mingelsone Agora for pauser og servering:
Agora - mingle og pasueområde utenfor auditoriet Forum i Forskningsparken

VIA - 24/50 p

Gratis trådløst nett
whiteboard
flipover
projektor
lerrett

VIA er et lyst møterom. 50 personer i kinooppsett, 40 personer i klasseromsoppsett og 24 personer i hestesko. 72 kvm. Utenfor møterommet er det gode mingle- og pausearealer i glasshallen. 

Hagen 1 og 2 - 50/80 p

Gratis trådløst nett
Whiteboard
Projektor

Møterom Hagen 1 og 2 er to møterom slått sammen til ett. Glassvegger ut mot glasshallen gir gode lysforhold.

Møterommet egner seg godt til konferanser, seminarer og kurs. Dine gjester har mingle- og pausearealer rett utenfor møterommet. Møterommet passer for opptil 80 personer i kinooppsett. Klasseromsoppsett til 50 personer. 130 kvm.

Bakeriet 1 - 10 P

Gratis trådløst nett
Whiteboard
Flatskjerm

BAKERIET 1 har plass til 10 personer. 21 kvm. Ligger i tilknytning til Parken Bakeri, nær resepsjonen i Forskningsparken. Det finnes fem møterom i Bakeriet, og dette er det største av disse.

Hagen 3 - 50 p

Gratis trådløst nett
Whiteboard
Projektor
Lydannlegg

Møterom Hagen 3 fremstår som nytt med stofftrukne konfortable stoler. Lyddempende teppegulv. Glassvegger ut og mot glasshallen gir gode lysforhold fra to sider.

Møterommet egner seg godt til konferanser, seminarer og kurs. Dine gjester har mingle- og pausearealer utenfor møterommet og i kantinen rett ved. Møterommet passer for opptil 50 personer i kinooppsett. Klasseromsoppsett til 32 personer. 95 kvm.

Aqua - 18 p

Gratis trådløst nett
Projektor

Møterom Aqua er et lyst, moderne møterom med vinduer ut og glassvegg mot glasshallen i Forskningsparken. Plass til 18 personer. 42 kvm.

TOPPSENTER - 33/80 personer

Gratis trådløst nett
AV-utstyr; flatskjerm
/projektor
Lydanlegg.
Live Streaming muligheter

TOPPSENTERET er et ekslusivt møteareal på toppen av Forskningsparken. Arealet ligger i 5. etasje og har panoramautstikt over Oslo og fjorden. Lokalene ligger skjermet fra aktivitetene ellers i parken.


Du kan reservere hele toppsenteret, og dere har da tre møterom, lounge og terrasse, totalt 458 kvm. Det største møterommet FAROS er på 146 kvm og rommer 80 personer i kinooppsett. NIMBUS, 29 kvm, rommer 14 og STRATUS, 21 kvm, har plass til 10 personer.

KINO - 44 personer

Projektor
Dvd, blue ray
Utmerket lydanlegg

KINO er en helt unik, rund kinosal på 64 kvm som rommer 44 personer. Dette er et intimt og godt lokale med lydanlegg av høy kvalitet. Passer perfekt for presentasjoner, lansering, foredrag. 

Utenfor KINO er det mingle-og pauseområde i glasshallen. Dette egner seg også godt til utstilling. 

Nimbus - 14 p

AV-utstyr:
gratis trådløst nett
flatskjerm
lydanlegg

Nimbus er et av møterommene i Toppsenteret. Plass til 14 personer. 29 kvm. Panoramautsikt over Oslo.  Rommet har direkte tilgang til lounge og terrasse. 

Stratus - 10 p

Gratis trådløst nett
Whiteboard
Flatskjerm

Stratus er et moderne møterom til 10 personer. 21 kvm. Møterommet ligger i Toppsenteret på toppen av Forskningsparken. Arealet ligger i 5. etasje og har panoramautstikt over Oslo og fjorden. Lokalene ligger skjermet fra aktivitetene ellers i parken.

Dere har tilgang til loungeområde,  og terrasse. For møteservering og pauser kan man benytte bardisk og minikjøkken ved loungen.

FAROS - 33/80 P

Gratis trådløst nett
standard AV-utstyr;
projektor,
lydanlegg,
Live Streaming muligheter.

Faros rommer 33 personer med u-bord, 60 i skoleoppsett og 100 personer i kinooppsett. 146 kvm. Ligger i Toppsenteret, som er et ekslusivt møteareal på toppen av Forskningsparken. Arealet ligger i 5. etasje og har panoramautstikt over Oslo og fjorden. Lokalene ligger skjermet fra aktivitetene ellers i parken.

 

Du kan også reservere hele toppsenteret, og dere har da tre møterom, lounge og terasse. Faros med plass til max. 100, Stratus med plass til 10, og Nimbus med plass til 14 personer.

FLERE GRUPPEROM, ULIKE STØRRELSER

15 ulike grupperom

Fra 3 til 30 personer
 

Det finnes totalt 15 ulike grupperom i Forskningsparken. 
Alle har gratis trådløst nett. De fleste har whiteboard, flipover, skjerm/prosjektor. Kontakt oss for en detaljert oversikt. 

Terra - 12 p

Gratis trådløst nett

Projektor

Terra er et lyst møterom med vindu på den ene siden og glassvegg mot glasshallen i Forskningsparken på den andre. Plass til 12 personer - 32 kvm.

Kontakt oss

Eli Aasen

Sales Manager Conference Centre

E: eli(a)forskningsparken.no

T: +47 901 03 586 | +47 23 90 50 40

Eli på LinkedIn Knytt kontakt på LinkedIn

Michael Tindeland

Konferansevert

E: michael(a)forskningsparken.no

T: +47 484 90 109 | +47 23 90 50 40

Eli på LinkedIn Knytt kontakt på LinkedIn