Servicetilbud

Foredrag og workshops

faglige arrangementer

Hackatons, konkurranser, foredrag, frokostseminarer og konferanser. Det er jevnlig tilbud om faglige aktiviteter i parken. Mange av aktivitetene er rettet mot oppstartsselskaper og selskaper som er i vekst. Se eventkalenderen for arrangementer fremover

Det skjer alltid noe i Forskningsparken

Resepsjon

Dagens første smil!
Betjent resepsjon kl. 07.30-17.00. Taxibestilling, posthåndtering og ulike servicetjenester.

Parken Bakeri

Parken Bakeri brenner egne kaffebønner, og leverer kaker og gode blingser med lokale råvarer. 

Hyggelig og populært sted å avslutte uken i Forskningsparken

Fredagspub

Hver fredag er det folk, musikk, italiensk pizza og hyggelig stemning i Parken Bakeri. Her kan du avrunde arbeidsuken med kolleger, og kanskje bli kjent med noen nye. 

25 små og store møterom i Forskningsparken konferansesenter

25 møterom, auditorium og kino

Våre leietakere velger som regel å benytte parkens mange møterom i stedet for å leie eget areal til dette. Forskningsparken har eget konferansesenter og tilbyr 25 møterom av ulik størrelse, alt fra små grupperom, egen kino til 44 personer og et auditorium med plass til 150 personer.

 

For større arrangementer tilbyr vi konferansepakker. Du kan også be om skreddersydde løsninger for alt fra frokostmøter til events og konferanser med tapas og mingling ved møteslutt. 

Alle våre møterom har trådløst nett og standard AV-utstyr; projektor, lyd til pc og flip over.

Mer informasjon om våre konferansepakker

Forskningsparken Montessori

Forskningsparken Montessori ligger et steinkast unna, og er opprettet spesielt for familier som har sin arbeidsplass i Forskningsparken. Både fagpersonalet og lokalene støtter opp under Maria Montessoris filosofi og pedagogikk.

Mer info om barnehagen

Leietakernettet

Leietakernettet er et lukket nett der leietakere kan logge på og reservere møterom, bestille møtemat, finne kontakter og intern informasjon.

Logg inn her

Sosiale arrangementer

Sosiale
arrangementer

Husfestene samler partyløvene fra alle miljøer! Det arrangeres også juletrefest for barn, lucia-tog, lunsjkonserter o.l. 

Parkeringshus

Parkeringshus

Gjesteparkering og mulighet for å leie plass. P-huset rommer 160 biler og har direkte adkomst til resepsjonen.

Les mer.

To kantiner

Forskningsparkens hyggelige kantiner tilbyr hver dag sunn og variert lunsj og velsmakende møtemat. Salatbar, hjemmelagede supper og varmrett hver dag i tillegg til brød, pålegg og en rikholdig møtematmeny.  Sjekk våre fristende konferansepakker

Vaktmester

I Forskningsparken har vi vaktmester som bidrar til velfungerende og ryddig bygg og uteområde. Vaktmester kan bestilles for tjenester med flytting, montering av møbler og lignende.