Møtetjenester

Podcast

Podcast

Har du behov for å gjøre et lydopptak? Enten du skal spille inn en podcast, gjøre en voice-over til din neste reklamevideo eller gjennomføre et radiointervju;

 

Vi har opptaksutstyr for opptil 3 personer samtidig og et egnet rom for å gjennomføre gode lydopptak. Ta kontakt.

Webinar

Webinar

Ditt webinar kan avholdes i Forskningsparken. Hos oss kan du arrangere digitale seminarer, enten du skal holde kurs, live demoer, annonseringer eller andre online arrangement. Ta kontakt.

Live Stream

Live Stream

Vil du gjøre din neste konferanse tilgjengelig på nett? Vi kan streame live til kanalen du ønsker eller gjøre et opptak av ditt arrangement som kan publiseres i etterkant. Ta kontakt.

Pressekonferanse

Pressekonferanse

Skal du lansere et nytt produkt eller er det en annen begivenhet du har lyst til å annonsere til omverden? Arranger din pressekonferanse hos oss. Inviter journlister eller stream direkte ut til sosiale medier og svar på spørsmål live, så tar vi oss av det tekniske. Ta kontakt.

Expo

Benytt pausene til målrettet networking med dedikerte utstillingsplasser for et utvalg selskaper. Et expo-område er en fin arena for å komme i prat med potensielle kunder, ansatte eller partnere. Ta kontakt.

Pitchetrening

Pitchetrening

Skal ditt arrangement inneholde en pitchesesjon? Forskningsparken har flere kompetente personer som kan bistå med tips og triks for hvordan du skal nå ut med ditt budskap på en effektiv måte. Vi setter deg i kontakt med riktig person.

Videokonferanse

Videokonferanse

Hvis ditt team ikke har mulighet til å møtes ansikt til ansikt er en videokonferanse et godt alternativ. Vi tilbyr små og store møterom med videokonferanseløsninger tilpasset ditt behov. Ta kontakt.

Workshop

Workshop

Skal du holde en kreativ workshop hvor deltakerne kan jobbe seg imellom? Vi har møterom med store whiteboards og utstyret du trenger for å myldre frem gode ideer. Tusjer, flip-overs, post-its, blokker og penner legges klart i rommet om du ønsker det. Ta kontakt.

Videolink

Videolink

Om en foredragsholder ikke har mulighet til å møte opp fysisk kan personen kobles inn via videolink. Dette er også den rimeligste løsningen når du vil ha med foredragsholdere som befinner seg langt unna. Ta kontakt.

Omvisning

Omvisning

Vil du gi dine deltakere et inspirerende avbrekk i møtehverdagen? Ta de med på en guidet tur til et eller flere av de spennende miljøene som holder til i Forskningsparken. Vi setter deg i kontakt med riktig person.

Demo

Har du et nytt produkt du vil vise til omverdenen? Hold en demo i Forskningsparken i forbindelse med ett event. La publikum teste ut ditt produkt og få uvurderlige tilbakemeldinger og nye potensielle kunder. Ta kontakt.

Gjesteinnlegg

Du har valgt å avholde ditt møte i et av Norges mest innovative miljøer, så hvorfor ikke gi dine deltakere en kort introduksjon? Vi stiller gjerne som gjesteforeleser for å fortelle mer om oss og vårt miljø. Høres dette interessant ut? Ta kontakt.

Michael Tindeland

Teknisk ansvarlig|Konferanse

E: michael(a)forskningsparken.no

T: +47 484 90 109 | +47 23 90 50 40

Eli på LinkedIn Knytt kontakt på LinkedIn

Eli Aasen

Salgsansvarlig | Konferanse

E: eli(a)forskningsparken.no

T: +47 901 03 586 | +47 23 90 50 40

Eli på LinkedIn Knytt kontakt på LinkedIn