Er dere en bedrift i rask vekst som ønsker å være en del av et spennende og dynamisk miljø? Driver dere med teknologibaserte løsninger? Er dere kreative og ønsker å være lokalisert et sted der ting skjer? Da kan Forskningsparken i Oslo være stedet for dere.

Forskningsparken har en rekke ulike lokaler, fra studio-lokaler i åpne etasjer til mer separate kontorer for små og store selskaper.

Å være lokalisert i Forskningsparken gir merverdi i form av nettverk, tilgang på fagmiljøer og en rekke arrangementer og i vårt konferansesenter.

Studio

En suite er en løsning for deg med et selskap som vokser, men som ikke helt enda har behov for et helt eget kontor.

Med egen suite blir du en del av et kontorkollektiv hvor du har dine egne kontorer, men deler kjøkken og møterom med andre innovative selskaper i vekst. 

Kontor

En løsning for deg som trenger egne kontorlokaler med rom til å fokusere på utviklingen av din bedrift.

Med et eget kontor i Forskningsparken får du et låsbart kontorlokale du kan gjøre til ditt eget og dyrke frem egen virksomhet, samtidig som du har muligheten til å delta i fellesskapet når du måtte ønske det.

Laboratorium

Trenger du et eget sted å drive forskning og utvikling? I eget laboratorium får du egne laboratoriebenker du kan utstyre som du vil.

 

Ta kontakt så finner vi en løsning for deg og din bedrift. 

Antall arbeidsplasser:
1+

Fleksibel leietid:
3 måneder
(løpende kontrakt med gjensidig oppsigelsestid)

Pris per måned:
Etter avtale

Alle medlemsfordeler inkludert.

Se alle medlemsfordeler.

Dedicated.png