Torsdag 16. oktober fylles Forskningsparken av banebrytende forskere og representanter fra våre mest spennende startups på konferansen «Cutting Edge».

 

Kevin Warwick er det første mennesket som klarte å implementere datasensorer på sitt eget nervesystem. Han kan kommunisere direkte med datamaskiner som styrer mekaniske hender. Hvilke muligheter åpner seg når denne teknologien utvikles? Kan den for eksempel brukes via nettverk hvor vi kan styre ting som ikke er i vår umiddelbare nærhet? Kom på Cutting Edge den 16. oktober og få svar!

 

FREMTIDENS DIGITALE MEGATRENDER
Gjennom fire forskjellige spor får vi blant annet et innblikk i fremtidens operasjonssal ved Gaza-lege Erik Fosse, vi får høre siste nytt om solceller, lære hvordan vi selv kan ta kontroll over fremtidens sportssendinger og om hvordan elektroniske verktøy gjør læring både morsommere og mer effektivt. Google Norge og forteller oss hva som blir fremtidens digitale megatrender og hvordan de vil innvirke på hverdagen vår.

VELKOMMEN

«Cutting Edge»-konferansen samlet i fjor 270 deltakere. Den er gratis og arrangeres av Oslotech, Inven2 og Universitetet i Oslo og er en del av Oslo Innovation Week. Program og påmelding her: www.cuttingedge2014.no