Helseinkubatoren er åpen for business!

Vi har 1300 kvadratmeter å fylle med spennende nye ideer innen helse som skal bidra til å sikre morgendagens helsetjeneste i Norge – og internasjonalt.
Den offisielle åpningsdagen nærmer seg og vi har allerede flere bedrifter på plass. Men vi har plass til flere!

MANAGING PARTNER ERLING NORDBØ
Managing partner, Erling Nordbø, er på plass og snart vil han få med seg en community manager og en partner til på laget. Dette for å sikre fremdrift og full fokus fra første stund. Vi vil skape en kreativ yngleplass for nye ideer og løsninger.

ET MILJØ SOM GIR KRAFT
Snart vil inkubatorens navn og profil lanseres. Teamet bak inkubatoren; Inven2, Oslotech og Oslo Medtech, jobber med å finne riktig drakt for vår nye spiller. Det dreier seg ikke bare om navn og logo, men om kulturen og de immaterielle elementene som gjør inkubatoren til et godt sted å jobbe og få inspirasjon til å utvikle seg selv, selskapet og produktene. Med oss på laget har vi SIVA som har gjort dette mulig.

FØRST I NORDEN
Inkubatoren deler lokale med Medical Growth House, som huser selskaper som er ute av inkubatorfasen, og sammen utgjør de 3000 kvadratmeter med helseinnovasjon. Dette blir en kunnskaps- og erfaringshub som ikke har sin like i Norge – eller i Norden for øvrig. 

Den offisielle åpningen er 12. oktober og vi åpner dørene for alle som vil være med å feire – det som er gjort så langt og det som ligger foran oss. Om du vil være med på åpningen med så registrer deg HER.

Om du ønsker å være en del av inkubatoren, ta kontakt med Erling så snart som mulig!

Bildet viser et bærbart ultralydapparat utviklet i Norge av GE Heathcare

Norsk helseforskning kan bli gullgruve

Hva skal til for å bygge et vitalt næringsliv basert på forskning innen medisin og livsvitenskap? En fersk rapport peker på store vekstmuligheter i en allerede verdifull næring

Les mer

Nordre Aker Budstikke. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Helseteknologi i Forskningsparken

NORDRE AKER BUDSTIKKE 17.03.2016: Ikke bare varme hender, men også velferdsteknologi er viktig for helse- og omsorgssektoren, sier næringsbyråd Geir Lippestad (Ap). Fremtidsløsningene han leter etter kan finnes blant lure hoder i Gaustadbekkdalen.

Les mer