Nordre Aker Budstikke. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Velferdsteknologi for helse- og omsorgssektoren

NORDRE AKER BUDSTIKKE 17.03.2016: Ikke bare varme hender, men også velferdsteknologi er viktig for helse- og omsorgssektoren, sier næringsbyråd Geir Lippestad (Ap). Fremtidsløsningene han leter etter kan finnes blant lure hoder i Gaustadbekkdalen.
Onsdag 16. mars var over 20 helseteknologibedrifter samlet hos Oslo Medtech i Gaudstadalleen 21, for å presentere innovative løsninger for fagmiljøer og en svært viktig kunde av slikt; Oslo kommune.

TESTER SYSTEM FRA FORSKNINGSPARKEN
En av bedriftene som har kontorer i Forskningsparken i Gaustadbekkdalen er Imatis. De leverer et IT-system som i 2016 testes ut av Kommunal akutt døgnenhet (KAD). KAD tar i mot pasienter fra hele byen, og trenger gode systemer og rutiner på hvordan hver pasients behov skal ivaretas under korttidsoppholdet hos dem, og hva slags oppfølging de skal ha når de skrives ut og sendes hjem til egen bydel.

– Imatis leverer en plattform, og sammen har vi fylt den med det innholdet vi trenger. Den gjør logistikken og samhandlingen bedre, sier prosjektmedarbeider Ernst Anders Melbye i KAD, og illustrer hvordan systemet fungerer i praksis.

Her kan du lese hele saken i Nordre Aker Budstikke

Mer info om Oslo Medtech

helseinkubatoren vil bidra til å gjøre gründerne sterkere fra tidlig fase

Åpner Helseinkubator i Forskningsparken

Oslo Medtech, Inven2 og Oslotech går sammen og åpner Helseinkubator med plass til 60 gründere i Forskningsparken i Oslo. Helseinkubatoren vil bidra til å gjøre gründerne i helseindustrien sterkere fra tidlig fase, sier Karl-Christian Agerup, administrerende direktør i Oslotech. På bildet fra v. Olav Steinnes, Inven2, Kathrine Myhre, Oslo Medtech og Karl-Christian Agerup, Oslotech (FOTO: Oslotech)

Les mer

Inkubatorleder/partner og community manager

Bli med på å skape fremtidens helseindustri!

Vi søker en inkubatorleder/partner og community manager som skal være med på skape vekstkraftig inkubator i Forskningsparken i Oslo. 

Les mer