Kunstig kjøtt, førerløse biler, helseteknologi og hjerneforskning, utenpåskjelett, fremtidsmat, roboter og batteriteknologi var litt av det som ble presentert (Foto: alex assensi)

Cutting Edge Festival 2017 - Future; You - Society - Planet

Kunstig kjøtt, førerløse biler, helseteknologi og hjerneforskning, utenpåskjelett, fremtidsmat, roboter og batteriteknologi var litt av det som ble presentert på den 5. Cutting Edge-festivalen i Forskningsparken i Oslo 26.09.2017.  

Nyskaping må løse fremtidens utfordringer, sa ordfører Marianne Borgen da hun åpnet teknologi- og forskningsfestivalen.

– Oslo har fått mange nye startup-arenaer, og vi har stor tro på at de innovative miljøene vil bidra med løsninger på klima-, transport-, energi- og helseutfordringene verden står ovenfor, sa ordfører Marianne Borgen til de mange hundre deltakerne på festivalen.

Cutting Edge-festivalen hadde femårsjubileum i år. Arrangørene bak Norges største teknologi- og forskningsfestival er Universitetet i Oslo, Inven2 og Oslotech. De gjør dette for å vise det siste fra forskningsmiljøene og bidra til kommersialisering av forskning og ny teknologi.

Les hele saken og se flere nye bilder her

Kremena Tosheva, Oslotech, er festivalsjef for Cuttign Edge-festivalen

Høyteknologisk festivalsjef

16 spørsmål med Kremena Tosheva: Det må være høyteknologisk, basert på forskning og løse store utfordringer. (Shifter.no)

Les mer