– Tomas Veiden i Luca Labs (t.h) mottar SPENN-prisen 2017 fra Jostein Magnussen, Netlife Research og Kremena Tosheva i Oslotech for sin brukervennlige, kunstig intelligens-baserte reiseregningsløsning.

Spennprisen 2017

Luca Labs mottok i dag SPENN-prisen 2017 for sin kunstig intelligens-baserte, brukervennlige reiseregningsløsning. Løsningen bidrar til å eliminere manuell bilagsføring og –sjekking. Det var Tomas Veiden i Luca Labs (t.h) som mottok SPENN-prisen 2017 fra Jostein Magnussen, Netlife Research og Kremena Tosheva, Oslotech, for sin brukervennlige, kunstig intelligens-baserte reiseregningsløsning. 

 

Finalistene var Convertelligence, Luca Labs, Spleis og Spiff. Juryen berømmer vinneren Luca Labs for å gjøre noe med situasjonen til millioner av mennesker som bruker mange timer på repetitive, kjedelige oppgaver hver dag.

 

Løsningen fra Luca Labs for utlegg og reiseregning ligger i AppStore. Etter juryens syn gir den en meget god og enkel kundeopplevelse. Den åpner for at mange kan spare mye tid som de i stedet kan bruke på verdiøkende aktiviteter.

 

Juryen er positiv til at dette bare er en første løsning fra Luca Labs som vil eliminere manuell bilagsføring og –sjekking også på andre områder som folk svetter over.

 

Formålet med SPENN-prisen er å løfte frem og premiere fintech-aktører som forbedrer kundeopplevelsen i bank, finans og forsikring. Oslotech, Laboremus og Netlife Research utgjør juryen. Prisen ble utdelt under SPENN-konferansen om kundeopplevelse, innovasjon og digitale muligheter i bank, finans og forsikring.

DIGITALNORWAY - Toppindustrisenteret er et initiativ fra store norske industriaktører, som har startet dugnad for å hjelpe norske bedrifter med digitalisering og å utnytte de store mulighetene for vekst og nyskaping som digitaliseringen gir. Nå etablerer DIGITALNORWAY seg i Forskningsparken i Oslo. (Foto: Astrid Bjerke Lund, Oslotech)

DIGITALNORWAY til Forskningsparken

DIGITAL NORWAY etablerer seg i Forskningsparken i Oslo: Fredag 5. mai signerte partene avtale mellom Oslo kommune og Toppindustrisenteret. f.h. Byrådsleder Raymond Johansen, næringsbyråd Geir Lippestad og styreleder i Toppindustrisenteret Walter Qvam (FOTO: Astrid B Lund, Oslotech).

Les mer

Finansavisen skriver om selskapet Zwipe som utvikler sikre, raske og enkle biometriske autentiseringsløsninger

Zwipe verdsatt til 310 mill

Startupselskapet Zwipe har kickstartet 2017 med å hente 36 mill kroner. Selskapet som var medlem av StartupLab i Forskningsparken de første årene utvikler en unik autentiseringsløsning med fingeravtrykk i bankkort og adgangskort.

Les mer