Ny festivaldirektør Tone Lise Asphol, til høyre på bildet, Conventor, er her på scenen sammen med sjefen for de siste 3 årene; Kremena Tosheva, Oslotech. De hilste festivalen og overlot ordet til konferansier Sunniva Rose.

 

ARRANGERES FOR 6. GANG I FORSKNINGSPARKEN

Cutting Edge Festival ble initiert i 2013 av tre partnere Inven2, Universitetet i Oslo og Forskningsparken, og målsettingen for festivalen var og er å vise frem ny forskning, ny teknologi og startups som bruker muligheten til å ta kunnskapen i bruk.


Gjennom 2015, 2016 og 2017 har Cutting Edge-festivalen vokst til å bli et av hovedattraksjonene under Oslo Innovation Week og en av de største teknologi -og innovasjonsarrangementene i landet. Kremena Tosheva i Oslotech, programkomiteen og crew'et har løftet norsk forskning frem i lyset og bidratt både til boblende entusiasme over teknologi og til bevissthet om ressursene og mulighetene som ligger i forskningsmiljøene. Deltakere har gjennom årene opplevd både Guinnesrekorder, besøk av statsministre og statsråder, Mars One, brannslukkingsdroner, roboter med imponerende funksjonalitet og lekne VR-utstillinger med en rekke testbare virtuele opplevelser. For å nevne noe. 1500 deltakere besøkte festivalen i rekordåret 2017, da det også ble reist en dome utenfor Forskningsparken.

 

NY PARTNER HEVER NIVÅET

For den 6. festivalen som gikk av stabelen 25. september 2018 har de tre partnerne inkludert en fjerde partner; Conventor. Conventor er en profesjonell leverandør av events og bidrar med profesjonell prosjektledelse og kommunikasjonsløsninger. Vi gratulerer tidligere og ny festivaldirektør med utmerket overlevering av stafettpinnen og vi gleder oss til fortsettelsen!