Nettsamfunn for digitalisering

DigitalNorway Community har utviklet en faglig arena som legger til rette for at du kan utvide ditt nettverk, dele innsikt med likesinnede og lære av andres erfaringer.  For å bli medlem registrerer du deg enkelt på community.digitalnorway.com – medlemskap er kostnadsfritt – registrer deg i dag!
Merk! Internet Explorer støttes ikke som nettleser.

På farten? Last ned appen og kom i gang! Tilgjengelig hos AppStore og GooglePlay.

Her kan du ta del i de gruppene som er relevante for deg, knytte kontakt med mennesker du ellers ikke ville møtt, tilegne deg ny kunnskap og oppdage nye diskusjonspartnere. Mennesker med samme fagfelt har ofte mer til felles, derfor ønsker vi å samle likesinnede i fokuserte grupper innen spesifikke emner.  

DigitalNorways eiere og partnere har tatt på seg et ekstra ansvar ved å dele kvalitetssikret innhold og svare på spørsmål innen en rekke områder, her ser du noen av dem:

• Kunstig intelligens – modereres av SINTEF  
• Fintech – modereres av DNB  
• Autonome systemer – modereres av Kongsberg Gruppen  
• Cybersikkerhet – modereres av Telenor  
• Big data – modereres av Tekna  

Plattformen er under utvikling, og DigitalNorway vil gjerne ha din tilbakemelding underveis.


Se DigitalNorways daglige leder Tor Olav Mørseth fortelle mer om DigitalNorway Community – klikk her.

DigitalNorway er en non-profit som skal gjøre det enklere for norsk næringsliv å lykkes. På bildet, fra venstre adm.dir Tor Olav Mørseth og styreleder Walter Qvam.

Skal løfte norsk næringsliv

DigitalNorway er en non-profit organisasjon som skal hjelpe norsk næringsliv til å lykkes.  -Forskningsparken et godt sted å være for vår organisasjon. Vi er avhengige av impulsene vi kan få av å sitte sammen med så mange oppstarts- og oppskaleringsselskaper. Det betyr mye for kulturen hos oss, sier Tor Olav Mørseth, daglig leder i DigitalNorway.

Les mer

Abonner på vårt nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev