Det norske selskapet Attensi er pilotkunde av Playpulse. De ansatte kan bruke gamingsyklene i pauser, da får de både pause og kan tråkke seg til høy puls.  - Det er midt i blinken for oss, å bruke spillteknologi til andre formål enn bare underholdning, sier adm.direktør Anne Lise Wahl i Attensi. (Foto: Astrid Bjerke Lund, Forskningsparken)

Playpulse-pilot hos Attensi

Det finnes mye forskning som viser at vi er mer effektive på jobb med godt arbeidsmiljø og gode avbrekk gjennom dagen. Attensi i Forskningsparken er et norsk techselskap som bruker spillteknologi for bl.a. å lage motivasjons- og opplæringsløsninger for næringslivet. De ønsker å gi sine ansatte gode arbeidsforhold og prøver ut ulike tilbud. Fra før har de gjort små sunne måltider tilgjengelig for sine ansatte ved å sette inn S:Mart, og de skal sette opp «lekerom» med playstation og sofagrupper. Gamingsyklene fra Playpulse passer godt inn i tilbudet. Med gamingsyklene i lokalene er det fort gjort å utfordre hverandre til en runde, folk får vekket konkurranseinstinktet og får opp pulsen – og aller viktigst: det er gøy.


Samler verdifulle erfaringer
- Vi i Playpulse har piloter ute i treningssentre og blant barn og ungdom, noe vi har fått gode tilbakemeldinger på. Nå gleder oss til å lære mer om hvordan vårt produkt passer på en arbeidsplass, sier Erling Solheim i Playpulse. 

På playpulse-syklene kan du utfordre en kollega, logge på og tråkke inn i et landskap hvor du kjempe deg frem for å få poeng. Scoringslisten vises på skjermen umiddelbart, og trigger konkurranseinstinktet. Nå har syklene stått utenfor Startuplab i nesten ett år, og de har blitt brukt stadig mer.

- De vi prater med, opplever stor verdi av å kunne ta en aktiv og morsom pause i arbeidsdagen. Man kan ikke undervurdere viktigheten av fokusert arbeid og effektive pauser, sier Erling.

 

- Forøvrig skal vi også gjøre en pilot på WeWork i Stockholm når de åpner i juni, for å teste hvordan det kan skape verdi for verdens største co-working space, legger han til.

 

Playpulse har satt opp pilot hos Attensi i Forskningsparken

God stemning da Attensi-ansatte prøvde Playpulse på afterwork 5. april (FOTO: Astrid B. Lund, Forskningsparken). 

 

Midt i blinken
- Mange av oss som jobber i Attensi er lidenskaplig opptatt av dataspill, både på jobb og fritiden, sier administrerende direktør Anne Lise Wahl.
Spillbransjen i Norge er liten og derfor er det kjempegøy å støtte andre selskaper som prøver å gjøre det samme som oss; nemlig å bruke spillteknologi til andre formål enn bare underholdning.

- Jeg tror de ansatte hos oss synes dette er midt i blinken – det er sosialt, man får en liten pause i arbeidshverdagen OG det har god helseeffekt! Vi gleder oss til piloten!

 

Les også: Attensi vokser i Forskningsparken

 

75 % har daglig eller ukentlig kontakt med andre selskaper
Forskningsparken er et mylder av startups, vekstbedrifter, forskere og investorer, sier Karl-Christian Agerup, som leder Oslotech/Forskningsparken. 

 

- Her jobber det mer enn 3000 mennesker til daglig og vi vet at 75 % av disse er i daglig eller ukentlig kontakt med folk i andre virksomheter her i Forskningsparken. Slike kortreiste samarbeid som dette mellom Playpulse og Attensi er av stor verdi, og kan gjøre veien til målet mye raskere, sier han. 

Abonner på vårt nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev

Siden april har Forskningsparken i Oslo tilbudt bildeling med el-biler. 
Fra venstre Henrik Hatlebrekke, StartupLab/Mobility Lab, Thea Wiig, Oslotech og Nils Petter Nordbø, Hyre (FOTO: Sigurd R. Klæva, Oslotech).

Testarena for grønn bildeling

Siden april har Forskningsparken i Oslo tilbudt bildeling med el-biler. 
-Vi som driver Forskningsparken synes det er topp å legge til rette for nye miljøvennlige tilbud for de 2500 personene som har arbeidsplassen sin her,  sier Community Manager Thea Wiig i Oslotech. 

Les mer

Attensi og Adv. Erling Grimstad i Forskningsparken har laget kompetanseløsningen for anti-hvitvasking som lanseres denne uken. Fra v. Sølve Johannessen, partner i Attensi, og advokat Erling Grimstad (Foto: Astrid Bjerke Lund, Oslotech)

Kompetanse på anti-hvitvasking

Attensi og Adv. Erling Grimstad i Forskningsparken har laget kompetanseløsningen for anti-hvitvasking som lanseres denne uken. 

Les mer