Fordeler

25 små og store møterom i Forskningsparken konferansesenter

25 møterom, auditorium og kino

Våre leietakere velger som regel å benytte parkens mange møterom i stedet for å leie eget areal til dette. Forskningsparken har eget konferansesenter og tilbyr 25 møterom av ulik størrelse, alt fra små grupperom, egen kino til 44 personer og et auditorium med plass til 150 personer.

 

For større arrangementer tilbyr vi konferansepakker. Du kan også be om skreddersydde løsninger for alt fra frokostmøter til events og konferanser med tapas og mingling ved møteslutt. 

Alle våre møterom har trådløst nett og standard AV-utstyr; projektor, lyd til pc og flip over.

Mer informasjon om vårt konferansesenter

Forskningsparken Montessori

Forskningsparken Montessori ligger et steinkast unna, og er opprettet spesielt for familier som har sin arbeidsplass i Forskningsparken. Både fagpersonalet og lokalene støtter opp under Maria Montessoris filosofi og pedagogikk.

Mer info om barnehagen

Ta deg en rask matbit fra S:Mart kjøleskapene plassert i Forskningsparkens fellesområder.

S:Mart Minikantine

StartupLab medlem, S:Mart, tilbyr sitt appbaserte mikro-marked til alle i Forskningsparken. Ta deg en rask matbit fra S:Mart kjøleskapene plassert i Forskningsparkens fellesområder. Kjøleskapene er tilgjengelig for kjøp 24/7 for deg som trenger overtidsmat eller bare en rask lunsj.

 

Les mer

To elbiler står tilgjengelig til utleie utenfor Forskningsparken om du har behov for å å komme deg rundt i jobbsammenheng

Hyre Bildelingsplattform

Hyre tilbyr enkel bildeling i Forskningsparken etter et samarbeid med StartupLab sitt MobilityLab-program og ladeselskapet Meshcrafts.

To elbiler står tilgjengelig til utleie utenfor Forskningsparken om du har behov for å å komme deg rundt i jobbsammenheng, enten du skal i et møte utenfor byen eller trenger å plukke opp varer til kontoret.

 

Les mer

To kantiner

Forskningsparkens hyggelige kantiner tilbyr hver dag sunn og variert lunsj og velsmakende møtemat. Salatbar, hjemmelagede supper og varmrett hver dag i tillegg til brød, pålegg og en rikholdig møtematmeny.  Sjekk våre fristende konferansepakker

Vi har gratis sykkelparkering for alle leietakere både utenfor hovedinngangen og i et låst bur under broen til Blinder'n. I tillegg har vi betalt sykkelparkering innendørs.

Sykkelparkering

Vi har gratis sykkelparkering for alle leietakere både utenfor hovedinngangen og i et låst bur under broen til Blindern. I tillegg har vi betalt innendørs sykkelparkering i parkeringshuset.  

Sykler du til jobb om vinteren? 

Vi har installert en sykkelvask i parkeringshuset slik at du kan vaske sykkelen ren for salt før jobb.

Sykkelvask

Sykler du til jobb om vinteren? 

Vi har installert en sykkelvask i parkeringshuset slik at du kan vaske sykkelen ren for salt før jobb.

Vaktmester

I Forskningsparken har vi vaktmester som bidrar til velfungerende og ryddig bygg og uteområde. Vaktmester kan bestilles for tjenester med flytting, montering av møbler og lignende.

Forskningsparken har innleid renholdstjenester fra TOMA.

Renhold

Forskningsparken har innleid renholdstjenester fra TOMA. Inkludert i husleien utføres det renhold inne på den enkelte leietakers område en gang pr uke.

Faglige arrangementer

Faglige
arrangementer

Hackatons, konkurranser, foredrag, frokostseminarer og konferanser. Det er jevnlig tilbud om faglige aktiviteter i parken. Mange av aktivitetene er rettet mot oppstartsselskaper og selskaper som er i vekst. Se eventkalenderen for arrangementer fremover

Parken Bakeri

Parken Bakeri brenner egne kaffebønner, og tilbyr fristende kaker og gode blingser av lokale råvarer. 

Hyggelig og populært sted å avslutte uken i Forskningsparken

Fredagspub

Hver fredag er det folk, musikk, italiensk pizza og hyggelig stemning i Parken Bakeri. Her kan du avrunde arbeidsuken med kolleger, og kanskje bli kjent med noen nye. 

Parkeringshus

Parkeringshus

Gjesteparkering og mulighet for å leie plass. P-huset rommer 160 biler og har direkte adkomst til resepsjonen.

Les mer.

Alle som er leietakere i Forskningsparken har en posthylle til disposisjon

Posttjeneste

Alle med leiekontrakt i Forskningsparken har en posthylle til disposisjon.
Post fordeles i posthyller til kl. 11.30 Utgående post leveres i resepsjonen innen kl. 14.00. Post frankeres og leietaker mottar faktura for frankering.

I Forskningsparken har vi tre garderober som alle leietakere kan benytte seg av. I tillegg finnes skap med hengelåsfeste tilgjengelig.

Garderober

I Forskningsparken har vi tre garderober som alle leietakere kan benytte seg av. I tillegg finnes skap med hengelåsfeste tilgjengelig. 

Massasje

Det er mulighet for massasje i Forskningsparken en gang pr uke.
Behandling: 30 minutter
Pris: kr. 500
Reserver tid i resepsjonen.

Sosiale arrangementer

Sosiale
arrangementer

Husfestene samler partyløvene fra alle miljøer! I tillegg er det julepub, gløgg i resepsjonen og fredagspub hele året.

Resepsjon

Dagens første smil!
Betjent resepsjon med gjestemottak, taxibestilling, posthåndtering og andre servicetjenester.

Hvit Snipp renseri henter tøy til rens hver tirsdag og fredag

Renseri

Lever ditt tøy til rens i resepsjonen tirsdag og hent det påfølgende fredag. Faktura får du i posten.

Forskningsparken har en avtale med Studentidretten som gir redusert pris på trening.

Rabatt på SIO Athletica

Forskningsparken har en avtale med Studentidretten som gir redusert pris på trening. Den innebærer at leietakere i Forskningsparken kan kjøpe medlemskap i Studentidretten til redusert pris.

Rabatt på Thon Hotels

Rabatt på Thon Hotels

Alle leietakere med arbeidsplass i Forskningsparken har tilgang hotellavtalen vi har med Thon Hotels og First Hotels. Avtalen gir bl.a. 15% Thon Hotel Ullevaal Stadion i Oslo.

Leietakernettet

Leietakernettet er et lukket nett der leietakere kan logge på og reservere møterom, bestille møtemat, finne kontakter og praktisk informasjon rundt leieforholdet.

Logg inn her