Fordeler

Community

At Oslo Science Park, we believe that a thriving community based on a culture of openness, collaboration, and sharing is key to the success of our members. We ask that our members actively contribute to the community (by opening their doors, sharing stories, or assisting others), as it is a prerequisite for membership. In addition, we offer a variety of community activities for our members to take part in.

Les mer

25 små og store møterom i Forskningsparken konferansesenter

Konferansesenter

Du og din bedrift er velkommen til å møtes i Forskningsparken.

Forskningsparken Konferansesenter tilbyr 24 møterom av ulik størrelse, alt fra små grupperom til et auditorium med plass til 150 personer. Vårt konferansesenter er en fullserviceleverandør av konferanseløsninger til ditt neste møte i Forskningsparken.

Les mer

Parkering

Alle er velkomne til å parkere i Forskningsparkens P-hus, som har ca. 200 innendørs p-plasser med heis og trapp til hovedinngang og service desk.

Les mer

Service Desk

Dagens første smil!
Betjent Service Desk med gjestemottak, taxibestilling, posthåndtering og andre servicetjenester.

Les mer

Sykkel

Vi har gratis sykkelparkering for alle leietakere både utenfor hovedinngangen og i et låst bur under broen til Blindern. I tillegg har vi betalt innendørs sykkelparkering i parkeringshuset. 

Les mer

Wi-Fi

Forskningsparken tilbyr et eget gjestenett og eduroam i fellesområder, vårt konferansesenter og i utvalgte kontorområder.

 

Les mer

Varelevering

Varelevering skal skje via garasjen og transporteres direkte til leietakers område.

 

Les mer

Parken Bakeri

Parken Bakeri brenner egne kaffebønner, og tilbyr fristende kaker og gode blingser av lokale råvarer. 

Les mer

Kantiner

Forskningsparkens to hyggelige kantiner tilbyr hver dag sunn og variert lunsj og velsmakende møtemat. Salatbar, hjemmelagede supper og varmrett hver dag i tillegg til brød, pålegg og en rikholdig møtematmeny.

Les mer

Forskningsparken Montessori

Forskningsparken Montessori

Forskningsparken Montessori ligger et steinkast unna, og er opprettet spesielt for familier som har sin arbeidsplass i Forskningsparken. Både fagpersonalet og lokalene støtter opp under Maria Montessoris filosofi og pedagogikk.

Les mer

Vaktmester

I Forskningsparken har vi vaktmester som bidrar til velfungerende og ryddig bygg og uteområde. Vaktmester kan bestilles for tjenester med flytting, montering av møbler og lignende.

Forskningsparken har innleid renholdstjenester fra TOMA.

Renhold

Forskningsparken har innleid renholdstjenester fra TOMA. Inkludert i husleien utføres det renhold inne på den enkelte leietakers område en gang pr uke.

Alle som er leietakere i Forskningsparken har en posthylle til disposisjon

Posttjeneste

Alle med leiekontrakt i Forskningsparken har en posthylle til disposisjon.
Post fordeles i posthyller til kl. 11.30 Utgående post leveres i resepsjonen innen kl. 14.00. Post frankeres og leietaker mottar faktura for frankering.

I Forskningsparken har vi tre garderober som alle leietakere kan benytte seg av. I tillegg finnes skap med hengelåsfeste tilgjengelig.

Garderober

I Forskningsparken har vi tre garderober som alle leietakere kan benytte seg av. I tillegg finnes skap med hengelåsfeste tilgjengelig. 

Treningsrom

Forskningsparkens treningsrom er utstyrt med tredemøller, vekter, en romaskin, stakemaskin med mer.

Treningsrommet er kun for Forskningsparkens medlemmer.

Tilgang kjøpes i Service Desk. Pris er kr. 1200,- pr semester. 
Hvert semester starter 1. januar og 1. juli.
Åpningstilbud ved innmelding nå er kr. 1200,- ut året.

Les mer

Hvit Snipp renseri henter tøy til rens hver tirsdag og fredag

Renseri

Lever ditt tøy til rens i resepsjonen tirsdag og hent det påfølgende fredag. Faktura får du i posten.

Forskningsparken har en avtale med Studentidretten som gir redusert pris på trening.

Rabatt på SIO Athletica

Forskningsparken har en avtale med Studentidretten som gir redusert pris på trening. Den innebærer at leietakere i Forskningsparken kan kjøpe medlemskap i Studentidretten til redusert pris.

Rabatt på Thon Hotels

Rabatt på Thon Hotels

Alle leietakere med arbeidsplass i Forskningsparken har tilgang hotellavtalen vi har med Thon Hotels og First Hotels. Avtalen gir bl.a. 15% Thon Hotel Ullevaal Stadion i Oslo.

Ta deg en rask matbit fra S:Mart kjøleskapene plassert i Forskningsparkens fellesområder.

S:Mart Minikantine

StartupLab medlem, S:Mart, tilbyr sitt appbaserte mikro-marked til alle i Forskningsparken. Ta deg en rask matbit fra S:Mart kjøleskapene plassert i Forskningsparkens fellesområder. Kjøleskapene er tilgjengelig for kjøp 24/7 for deg som trenger overtidsmat eller bare en rask lunsj.

 

Les mer

To elbiler står tilgjengelig til utleie utenfor Forskningsparken om du har behov for å å komme deg rundt i jobbsammenheng

Hyre Bildelingsplattform

Hyre tilbyr enkel bildeling i Forskningsparken etter et samarbeid med StartupLab sitt MobilityLab-program og ladeselskapet Meshcrafts.

To elbiler står tilgjengelig til utleie utenfor Forskningsparken om du har behov for å å komme deg rundt i jobbsammenheng, enten du skal i et møte utenfor byen eller trenger å plukke opp varer til kontoret.

 

Les mer

Faglige arrangementer

Faglige
arrangementer

Hackatons, konkurranser, foredrag, frokostseminarer og konferanser. Det er jevnlig tilbud om faglige aktiviteter i parken. Mange av aktivitetene er rettet mot oppstartsselskaper og selskaper som er i vekst. Se eventkalenderen for arrangementer fremover

Sosiale arrangementer

Sosiale
arrangementer

Husfestene samler partyløvene fra alle miljøer! I tillegg er det julepub, gløgg i resepsjonen og fredagspub hele året.

Hyggelig og populært sted å avslutte uken i Forskningsparken

Fredagspub

Hver fredag er det folk, musikk, italiensk pizza og hyggelig stemning i Parken Bakeri. Her kan du avrunde arbeidsuken med kolleger, og kanskje bli kjent med noen nye. 

Leietakernettet

Leietakernettet er et lukket nett der leietakere kan logge på og reservere møterom, bestille møtemat, finne kontakter og praktisk informasjon rundt leieforholdet.

Logg inn her