Lederskolen

Utvikle dine lederegenskaper, hold deg oppdatert og relevant

 

Lederskolen benytter moderne e-læring for å lære opp fremtidens ledere og inspirere til riktige holdninger, kompetanse og atferd.

 

 

Pris

Når du bestiller direkte fra oss innen utløpet av 2020, får du en spesialpris.

  • Enkeltmodul: 2.500, - (ordinær pris 3.900, -) 
  • Lederskolen, hele kursserien på 5 moduler: 9.900, - (ordinær pris 14.900, -) 

 

Språk

Norsk

 

Gjennomføring

Videobasert e-læring: enkelte moduler eller hele kursserien 

 

Dine fordeler:

  • Nedsatt pris – tilgjengelig i 2020
  • Kvalitet: utviklet ved en av Norges ledende skoler innen ledelse og coaching
  • Pedagogisk: moderne videobaserte e-læringsmoduler
  • Fleksibilitet: studér hvor du vil, når du vil
  • Tillgjengelighet: kan implementeres på alle typer enheter, PC/Mac, pad, smarttelefon.

 

 

Klikk HERE for mer informasjon om programmet og de ulike modulene (NB. Prisene ovenfor gjelder kun når du melder deg på via Oslo Science Academy)

 

 

 

Lederskolen benytter moderne e-læring for å lære opp fremtidens ledere og inspirere til riktige holdninger, kompetanse og atferd.
Opplever du at lederrollen til tider kan være utfordrende?
Lederskap er et komplekst sett av holdninger, atferd og kompetanse, som det tar tid å utvikle. Det er mer som et håndverk enn et yrke, og krever ferdigheter og atferdsmessige egenskaper som utvikles over tid. Lederskap er et valg, og utvikling er en livslang reise som krever engasjement for å vokse helhetlig – i hodet (viten), hjerte (være) og hender (gjøre), for å sikre suksess.

 

Alle har ulike behov, derfor dekker vår e-læring de viktigste områdene innen ledelse
Lederskolen er et komplett nettbasert opplæringstilbud som er utviklet av CoachTeam – House of Leadership. Den består av 5 moderne e-læringskurs som kan gjennomføres som ren e-læring eller som en miks av e-læring og tilpassede samlinger internt i din organisasjon.
Finn mer informasjon via denne lenken: https://leder-skolen.no/

 

Er du klar for å utvikle deg faglig og personlig? Begynn med Lederskolen i dag.  

 

 

CoachTeam as – House of Ledership
CoachTeam as – House of Leadership er også en av landets ledende skoler innen trening og utvikling av ledere. De leverer tjenester innenfor ledelse-, medarbeider-, team- og organisasjonsutvikling, endringsarbeid og bedriftskultur. Fokuset er å dyktiggjøre mennesker i å lede seg selv og andre på en best mulig måte, slik at de skaper vekst og utvikling, bedre resultater og realiserer det beste i seg selv.

Lederskolen arrangerer også åpne kurs, bedriftsinterne kurs og tilpassing av e-læring ved behov, og vi tilbyr også samlinger og coaching for å forsterke læringen. Vennligst ta kontakt hvis interessert.

 

 

CoachTeam

- CoachTeam

“Vi ser frem til å hjelpe innovative bedrifter både innenfor og utenfor Forskningsparken med å forbedre sin evne til kreativ tenkning.”

 

Lene Fjellheim, CoachTeam