Presentasjonsteknikk

Slik bygger du og leverer en kraftfull presentasjon

 

Pris

5590,-  (inkluderer klasserom, lunsj, dokumentasjon)

Gjennomføring

1 dag i klasserom

Tid

9 mars 2021, 09.00 – 16.00

Sted

Forskningsparken

Språk

Norsk

Kursleder

CoachTeam: Erica Grunnevoll eller Lene Fjellheim

 

 

 

 

Om kursen 
Vil du lære kunsten å holde en god presentasjon? Få frem det viktigste i ditt budskap på en enkel måte? Vil du fenge ditt publikum?I kommunikasjon er det få ting som slår en kraftfull presentasjon.  Til å med en kort tale kan få folk til å endre mening og foreta en handling. Du får her talekunstens hemmeligheter presentert på en praktisk og engasjerende måte.

 

Etter kurset har du en verktøykasse som gjør deg tryggere og mer profesjonell i dine presentasjoner. Metodene kan tas i bruk umiddelbart!

 

Målgruppe
Alle som trenger å stå foran en forsamling og formidle et budskap. 

 

Gjennomføring
For at du skal få optimalt utbytte veksles det mellom teori, diskusjoner og praktiske øvelser. Kurset er prosessorientert, og du vil få personlig feedback fra kurslederen.

Til første kursdag skal du forberede et innlegg på 5-10 minutter som er aktuelt i forhold til arbeidssituasjon eller omhandle noe du er engasjert i. Mer informasjon om dette kommer etter påmelding til kurset.

 

Kurset fokuserer på

  • Hvordan bygge opp et budskap
  • Hvordan få tilhørerne med deg
  • Hvordan bruke kroppsspråk og din stemme
  • Hvordan få frem engasjement
  • Hvordan håndtere spørsmål og innvendinger
  • Hvordan håndtere nervøsitet
  • Bruk og misbruk av hjelpemidler

 

Om kurslederen
Erica Grunnevoll eller Lene Fjellheim kommer å være din kursleder. De driver CoachTeam, etn av landets ledende skoler innen coaching og presentasjionsteknikk. www.coachteam.no. De har begge 20 års erfaring fra å coache advokater, politikere og tv-personligheter, samt ledere og medarbeidere i bedrifter som Equinor, ABB, Ericsson, Storebrand och DNB. En kurs med dem garanterer både en hyggelig, , berikende og nyttig opplevelse.

Vi ser frem till å hjelpeinnovative bedrifter både innenfor og utenfor Forskningsparken med å forbedre sin evne til kreativ tenkning.

 

” Etter kurset hørte jeg meg selv tenke «jeg gleder meg til å holde presentasjoner», og senere «jeg tror jeg kommer til å elske å holde presentasjoner». Det er det aller viktigste, i tillegg til alt det andre jeg sitter igjen med. Tusen takk for at dette kurset finnes:)”.
Line Melå, Studieveileder, Atlantis Medisinske Høgskole.

 

«CoachTeam var fantastisk til å få frem talentet i meg, og vise meg hvordan jeg skulle finne min stil og jobbe videre med den. Kombinasjonen av teori og hvor vi ble” presset” til å fremføre var fantastisk læring.»
Øystein Krohn-Holm, Key Account Manager, Furusetgruppen

CoachTeam

CoachTeam

“Vi ser frem til å hjelpe innovative bedrifter både innenfor og utenfor Forskningsparken med å forbedre sin evne til kreativ tenkning.”

 

Lene Fjellheim, CoachTeam