AVLYST

Compliance for startups

NB: Dette arrangementet er avlyst

Hvilke compliance oppgaver bør du gjennomføre ved oppstart og drift av foretaket? Hvordan skal du sikre at du gjør de viktigste tiltakene?

Mange gründere er selvsagt opptatt av sin egen idé og oppfinnelsen som skal revolusjonere verden, gjøre verden til et bedre sted å leve eller gjøre noe som er smart og enkelt for mange. Stålfokus på idéen fjerner oppmerksomheten om andre viktige spørsmål som eiere, fremtidige investorer, styremedlemmer og ansatte er opptatt av. Hvilke forventninger har alle disse til selskapet du bygger som gründer, og hva er det viktigste å tenke på for å møte disse forventningene. Dette skal advokatene Erling Grimstad og Bjørn Brenna Meland snakke om i denne månedens "Matnyttig".

Det legges opp til spørsmål og svar om relevante metoder for etablering av tiltak som beskytter foretaket og sikrer at foretaket kan oppfylle forventninger til compliance.

Foredragsholderne:

Erling Grimstad og Bjørn Brenna Meland representerer Advokatfirmaet Erling Grimstad AS – www.governance.no – som har vært i Forskningsparken siden 2017. Advokatfirmaet driver blant annet «Økrimpodden» og har utviklet «AML-appen» sammen med Attensi AS her i Forskningsparken. Formålet er å dele erfaringer fra oppstart og drift av foretak med vekt på krav til etterlevelse (compliance)  av de krav og forventninger som stilles til foretaket.

Foredraget vil holdes på norsk.

Meld deg på her