Lokaler tilpasset ditt behov

I Forskningsparken får ditt selskap rom til å vokse og en trygg base uansett utvikling. Selskaper i endring kan raskt skalere opp eller ned i våre lokaler. Ta kontakt med oss, så tar vi en prat om hva ditt selskap har behov for.

Ta kontakt
Fleksible kontorer og laboratorier
 • Stor fleksibilitet og mulighet for skreddersøm

 • Korte beslutningsprosesser hvis du har behov for endringer

 • Konkurransedyktige vilkår for bedrifter i vekst

 • Fullservice drift med bl.a. renhold, vaktmester og servicetjenester

En levende møteplass
 • Åpne og inviterende fellesarealer

 • Moderne møte- og konferanselokaler

 • Attraktive medlemsfordeler

 • Et aktivt faglig og sosialt miljø

Har du et oppstartselskap som trenger tilgang på kompetanse, nettverk, lokaler og kanskje finansiering? Da kan du søke om plass hos en av våre tre inkubatorer Startuplab, Aleap eller ShareLab.

Les mer her

SUITE: En suite er en løsning for deg med et selskap i vekst. Med egen suite blir du en del av et kontorkollektiv hvor du har dine egne kontorer, men deler kjøkken og møterom med andre innovative selskaper i vekst.

KONTOR: Med et eget kontor får du et låsbart kontorlokale samtidig som du har muligheten til å delta i fellesskapet når du måtte ønske det.

ETASJE: Større selskaper kan disponere et eget areal eller en egen etasje, inkludert fellesområder.

Over 15 % av våre uteleiearealer er laboratorier for små og store virksomheter. Vi har kompetanse på planlegging, bygging og drift av laboratorielokaler og kan tilpasse eksisterende lokaler til dine behov.

Hos ShareLab kan du leie en plass i et felles laboratorium, der utstyr og drift er inkludert. Du blir en del av et spennende miljø og kan både dele og høste erfaringer fra andre.

Ønsker du å gjennomføre mer spesialiserte forsøk eller trenger mer plass kan du leie en lab-suite hos ShareLab. Innredning og drift er inkludert, men du bruker ditt eget utstyr.

Medlemsfordeler

Vår betjente Service Desk tar i mot dine gjester og hjelper deg med praktiske spørsmål. Her kan du blant annet levere tøyet ditt til rens, bestille taxi, sende og motta post og få adgangskort.

Forskningsparkens treningsrom er utstyrt med tredemøller, vekter, romaskin, stakemaskin med mer. Leietakere kan kjøpe medlemskap til en gunstig pris.

Alle leietakere får rabatt på medlemskap i studentidretten, SiO Athletica.

Vi har tre garderober med dusj og låsbare skap som alle leietakere kan benytte seg av.

Innkjøringen til parkeringshuset ligger videre forbi Forskningsparkens hovedinngang. Merk at det første P-huset tilhører besøkende til UiO. For Forskningsparkens P-hus, følg veien videre ca. 100 meter.

Parkering for forflytningshemmede i P-husets U1.

Åpningstider:

 • For besøkende: Hverdager, 07:00-17:00

 • For leietakere med adgangskort/parkeringsavtale: Alle dager, 24 t

Betaling:

 • Automatisk trekk på kredittkort ved opprettelse av Autopay-profil

 • Betaling med kort på automat i U1. Trykk "Betal og husk meg" så slipper du å benytte automaten ved neste besøk

 • EasyPark-app

 • Betale på nett innen 48 timer

 • Faktura i posten (med fakturagebyr) hvis ingen av de andre alternativene benyttes

Parkeringsavtale:

Leietakere har anledning til å inngå parkeringsavtale i P-huset til månedspris.

Tar du sykkelen til jobb kan du trygt parkere i låste innendørs sykkelbur. I sykkelvasken kan du både rengjøre sykkelen og gjøre lette reparasjoner.

Forskningsparken Montessori ligger et steinkast unna, og er opprettet spesielt for familier som har sin arbeidsplass i Forskningsparken. Både fagpersonalet og lokalene støtter opp under Maria Montessoris filosofi og pedagogikk.

Vår vaktmester sørger for at vi har et velfungerende og ryddig bygg og uteområde. Vaktmester kan bestilles for tjenester som flytting, montering av møbler og lignende.

Renhold er inkludert i leieavtalen.

Lever ditt tøy til rens i Service Desk på tirsdag og hent det påfølgende fredag.

Vi tilbyr et heldekkende nettverk i hele Forskningsparken med både ett sikkert nett for ditt selskap og et gjestenett til dine besøkende. I tillegg tilbyr vi Eduroam for brukere innen forskning, høyere utdanning og videreutdanning.

Kontakt
Ønsker du å bli en del av Forskningsparken? Ta kontakt med oss for en prat.