En levende møteplass

Forskningsparken et levende miljø der åpenhet, samarbeid og deling er en nøkkel til suksess for våre medlemmer.

Bli en del av miljøet

Vårt mål er at bedrifter, forskere, investorer og industri skal møtes og samarbeide slik at innovasjon og verdiskaping lettere kan skje.

Derfor lager vi møteplasser for deling og samarbeid, bygger inkubatorer for nye selskaper, arbeider med samlokalisering og forenkler hverdagen for bedriftene og menneskene som jobber i Forskningsparken til daglig.

Flere fremgangsrike klynger, nettverk og forskningsmiljøer innenfor de faglige tyngdepunktene teknologi, helse, livsvitenskap og energi er lokalisert her. Flere hundre oppstartsbedrifter holder til i og utenfor inkubatorene, og de har mulighet til å høste erfaringer fra mer etablerte miljøer og gå i fotsporene til mange suksessbedrifter. Samtidig har de etablerte selskapene nærhet til et unikt innovasjonsmiljø og nye talenter.

Har du din arbeidsplass i Forskningsparken kan du velge å delta på jevnlige sosiale og faglige arrangementer. Det aller meste er åpent, gratis og lett tilgjengelig. Og ønsker du å arrangere noe selv legger vi mer enn gjerne til rette for det.

Ta kontakt
Angelique Culvin-Riccot
Community Coordinator
angelique@forskningsparken.no

Starthjelp for ambisiøse gründere

Har du et oppstartselskap som trenger tilgang på kompetanse, nettverk, lokaler og kanskje finansiering? Da kan du søke om plass hos en av våre tre inkubatorer Startuplab, Aleap eller ShareLab.

Et aktivt økosystem for næringsliv, forskning og innovasjon

Flere fremgangsrike klynger, nettverk og forskningsmiljøer innenfor de faglige tyngdepunktene teknologi, helse, livsvitenskap og energi er lokalisert i Forskningsparken.

Compliance for startups

AVLYST

After Work

Every Thursday

Parkens Pub Quiz

Last Thursday of the month

Kurs i kliniske oppdragsstudier

fra forespørsel til sluttrapportering

 • 03 juni 2024
 • 00:09-16:00

Kurs i testing og utprøving av medisinsk utstyr

Inven2

 • 04 juni 2024
 • 09:00-16:00
 • Hagen 3

Future Food: Rethinking food systems to sustain tomorrow’s plate

Impact Breakfast

 • 06 juni 2024
 • 08.00-10.00
 • Lyng

First Friday Coffee

Talks from companies in our community

The Healthtech Festival 2024

Taking care of tomorrow

 • 13 juni 2024
 • 09:00-21:00

NorBatt 2024

Organized by UiO and IFE

 • 24 sep 2024
 • Day 1

Making the most of it

optimal bio-resource utilization

 • 26 sep 2024
 • 08:30-10:30
 • Lyng
Selskaper
Sorter etter
Lukk

Finn din gjeng!

Over 3000 mennesker jobber i Forskningsparken. Sjansen for at noen av dem deler dine interesser, hobbyer eller mål er ganske stor. Hadde det ikke vært fint å treffe noen av dem? Forskningsparkens egen Community Coordinator Angelique Culvin Riccot, lanserer nå det nye konseptet «Micro Communities» for alle leietakere i parken, og vi har stilt henne noen spørsmål:

Nyhet: Forskningsparken Community Fund

Forskningsparken har nå gleden av å lansere «Forskningsparken Community Fund», et initiativ som skal oppmuntre til samarbeid og aktiviteter drevet av medlemmer av Forskningsparken. Fondet er åpent for alle leietakere som ønsker å møtes over felles interesser utenfor kontorets vegger.

Matnyttig: Hvordan tiltrekke og beholde utenlandske arbeidstakere?

To tredjedeler av alle norske selskap mangler viktig kompetanse, ifølge NHO. For å hevde oss i konkurransen om de skarpeste hodene er det på tide å skjerpe greiene, mener Mari Strømsvåg fra Osloregionen interkommunale politiske råd.

Hardwarelab: Bygg, test, gjenta

Går du gjennom glassgaten i nederste etasje av Forskningsparken vil du passere noe som minner om en zoologisk hage for tech-nerds. Det er Startuplabs eget verksted, Hardwarelab. Her blir prototyper utviklet, testet, endret, forkastet - eller ender som suksessfulle produkter.

Kontakt
Ønsker du å bli en del av miljøet i Forskningsparken? Ta kontakt med oss for en prat.
Angelique Culvin-Riccot
Community Coordinator
angelique@forskningsparken.no
Hans-Peter Daae
Chief Operating Officer
hp@forskningsparken.no