• Erna Solberg åpnet ShareLab! I ShareLab møtte Erna Solberg Håvard J. Haugen i firmaet Corticalis. De har funnet en ny metode for vekst av nytt benvev som er sterkere enn tidligere (Foto: Sigurd Klæva, Oslotech).

  ERNA SOLBERG ÅPNET SHARELAB

  Erna Solberg åpnet ShareLab! I ShareLab møtte Erna Solberg Håvard J. Haugen i firmaet Corticalis. De har funnet en ny metode for vekst av nytt benvev som er sterkere enn tidligere (Foto: Sigurd Klæva, Oslotech). Les mer

 • Kunstig kjøtt, førerløse biler, helseteknologi og hjerneforskning, utenpåskjelett, fremtidsmat, roboter og batteriteknologi var litt av det som ble presentert på den 5. Cutting Edge-festivalen i Forskningsparken i Oslo 26.09.2017.

  DET VAR PÅ CUTTING EDGE-FESTIVALEN DU SÅ DET FØRST!

  Kunstig kjøtt, førerløse biler, helseteknologi og hjerneforskning, utenpåskjelett, fremtidsmat, roboter og batteriteknologi var litt av det som ble presentert på den 5. Cutting Edge-festivalen i Forskningsparken (Foto: Alex Assensi) 

 • ETABLERER SEG I OSLO: Fredag 5. mai ble avtalen mellom Oslo kommune og Toppindustrisenteret signert. f.h. Byrådsleder Raymond Johansen, næringsbyråd Geir Lippestad og styreleder i Toppindustrisenteret Walter Qvam (FOTO: Astrid B Lund, Oslotech).

  DIGITALNORWAY TIL FORSKNINGSPARKEN

  DIGITALNORWAY - Toppindustrisenteret er et initiativ som bl.a. Telenor, Statoil, Aker, Schibsted og DNB står bak etableringen av, og som skal øke den digitale kompetansen i norske bedrifter. Nå etablerer DIGITALNORWAY seg i Forskningsparken i Oslo.

Nyheter

- Det er naturlig at investorer trekkes til et miljø som skaper nye tech-selskaper, sier Karl-Christian Agerup, Oslotech (FOTO: Sigurd Klæva)

Fond flyttet fra Tjuvholmen til Forskningsparken

- Det er naturlig at investorer trekkes til et miljø som skaper nye tech-selskaper, og Idekapital blir nå en del av ett voksende investormiljø i Forskningsparken, sier Karl-Christian Agerup i Oslotech.

Les mer

I ShareLab møtte Erna Solberg Mari Espelund i firmaet Inhibio. (Foto: Sigurd Klæva, Oslotech).

Erna Solberg åpnet ShareLab

- Dette skaper fremtidens næringsliv, sa statsminister Erna Solberg da hun stod for den offisielle åpningen av ShareLab 21. mars 2018.

Les mer

Sharelab - supporting biotech innovators!

Åpner Sharelab

Nå åpner Sharelab! Dette er gode nyheter for deg som trenger labplass.

Les mer

NORSK SUKSESS: I 2015 trykket statsminister Erna Solberg på startknappen til Curidas fabrikk i Elverum. Daglig leder i Curida, Leif Rune Skymoen, til venstre. FOTO: Dagens Medisin

Rapport: Helseindustrien vokser

Pilene peker oppover for norsk helseindustri - siden 2014 har helseindustrien vokst med 4,5 mrd kroner årlig. 20 % økning i forskningsinnsats bare siste året.

Les mer

We invite you to an open day here at Oslo Science Park

Åpent Hus 2018

We invite you to an open day here at Oslo Science Park! 

Register here

See the program

Kunstig kjøtt, førerløse biler, helseteknologi og hjerneforskning, utenpåskjelett, fremtidsmat, roboter og batteriteknologi var litt av det som ble presentert (Foto: alex assensi)

Cutting Edge-festivalen 2017

Kunstig kjøtt, førerløse biler, helseteknologi og hjerneforskning, utenpåskjelett, fremtidsmat, roboter og batteriteknologi var litt av det som ble presentert på den 5. Cutting Edge-festivalen i Forskningsparken i Oslo. 

Les mer

Seriegründer Per-Otto Wold forteller om de første tabbene med Spond og hvordan han fikk skuta på rett kjøl igjen. Hans podcast finner du på Shifter. Foto: Shifter

Spond skal ut i verden

Etter to års drift forteller seriegründer Per-Otto Wold om nedturene og oppturene i denne podcasten på Shifter. Vi får høre hvordan Spond kom skjevt ut i den første tiden, om hvordan de ble overmodige og skulle gape over for mye, samt at teamet ikke fungerte optimalt.
Planen nå i nærmeste fremtid er å rulle ut Spond i USA, Tyskland og Storbritannia.

Les mer

Kremena Tosheva, Oslotech, er festivalsjef for Cuttign Edge-festivalen

Høyteknologisk festivalsjef

16 spørsmål med Kremena Tosheva: Det må være høyteknologisk, basert på forskning og løse store utfordringer. (Shifter.no)

Les mer

Helseminister Bent Høie åpnet pilotproduksjonsanlegget Catapult Life Science 29. august 2017. (FOTO: Oslotech)

Pilotproduksjonsanlegg åpnet

Helseminster Bent Høie er svært positiv til det nyåpnede Catapult Life Science, som vil bidra til å omsette kunnskap til: bedre behandling, mer næringsliv og flere arbeidsplasser (FOTO: Oslotech).

Les mer