Til ditt møte eller arrangement

Trenger du å låne utstyr eller vil du gjøre litt ekstra ut av arrangementet? Ta kontakt med oss, så løser vi det aller meste!

Tilleggstjenester

Hvis ditt team ikke har mulighet til å møtes ansikt til ansikt er en videokonferanse et godt alternativ. Vi tilbyr små og store møterom med videokonferanseløsninger tilpasset ditt behov.

Har du behov for å gjøre et lydopptak? Enten du skal spille inn en podcast, gjøre en voice-over til din neste reklamevideo eller gjennomføre et radiointervju;

Vi har opptaksutstyr for opptil 3 personer samtidig og et egnet rom for å gjennomføre gode lydopptak.

Benytt pausene til målrettet networking med dedikerte utstillingsplasser for et utvalg selskaper. Et expo-område er en fin arena for å komme i prat med potensielle kunder, ansatte eller partnere.

Har du et nytt produkt du vil vise til omverdenen? Hold en demo i Forskningsparken i forbindelse med ett event. La publikum teste ut ditt produkt og få uvurderlige tilbakemeldinger og nye potensielle kunder.

Du har valgt å avholde ditt møte i et av Norges mest innovative miljøer, så hvorfor ikke gi dine deltakere en kort introduksjon? Vi stiller gjerne som gjesteforeleser for å fortelle mer om oss og vårt miljø.

Vil du gi dine deltakere et inspirerende avbrekk i møtehverdagen? Ta de med på en guidet tur til et eller flere av de spennende miljøene som holder til i Forskningsparken.

Tilleggsutstyr

Vi kan levere skjerm til et videomøte, til din standplass i en utstilling, som velkomstskjerm til ditt arrangement, eller til en provisorisk scene satt opp i fellesområdet.

Skjermen kan leveres med og uten kamera og mikrofon.

Trenger du mikrofoner og høyttalere til ditt event? Vi har små og store lydpakker avhengig av ditt behov.

Har du bruk for ekstra lys til ditt event? Vi har både stemningslys, effektlys, studiolys og bordlamper.

Tenk ut av boksen når du skal arrangere ditt neste event. Flere steder i Forskningsparkens er godt egnet for å sette opp en provisorisk scene.

Vi har låne pc-er dersom uhellet er ute.

Ta kontakt
Michael Tindeland
Technical specialist, conference
michael@forskningsparken.no
Nyttig informasjon

La ideer bli til godt profesjonelt innhold i Health2B-studioet

Visste du at Health2B har et fantastisk bra lyd- og filmstudio?